Gullsmed Aas
Gullsmed Aas

Vårt firma ble etablert i 1874, og har siden den tid vært drevet og eiet av samme familie. Dette gjør oss til en av landets mest tradisjonsrike gullsmedfirmaer.

 Våre butikker i Trondheim
Nordre gate 9

 Kjøpesenteret City Syd

Vi har flere nettbutikker med sine spesialområder:

www.gifteringer.com
www.oleaas.no

www.gullsmed-aas.no
www.forlovelsesringer.com
 

Våre medarbeidere

 Vi har mange fast ansatte medarbeidere, de fleste med lang erfaring og mye bransjekunnskap. For å hjelpe oss i perioder med stor trafikk har vi 6 assistenter, som alle har jobbet en periode hos oss og dermed har opparbeidet seg god kunnskap om våre produkter.

Hvorfor handle hos oss?

 Vi kan med vår størrelse og erfaring gi deg en sikker og god handel. Hvert år besøker vi de største messene i Europa (München, Basel, Vizenca og København), og det gjør at vi kan tilby priser som er like bra som de største kjedene i Norge.
 Vi har byens største utvalg på klassiske diamanter. Mer enn tusen forskjellige modeller av gifteringer og forlovelsesringer, samt våre nye vennskapsringer/kjærlighetsringer i sølv og diamant.
 Våre nye satningsområder vil være motesmykker til kvinner i alle aldre og et stort utvalg i moderne sølvsmykker.

I september 2014 vi har åpnet en ny avdeling for gifteringer i vår butikk i sentrum.Du kan se den på 2 bildene øverst.Vi har over 2000,- par ringer,som du kan prøve.I vår ny avdelig vi serverer kaffe og kjekser.

 Vi har alltid gode tilbud!

 

Juridisk eier av dette nettstedet

Gullsmed Aas AS

Org nr: 916 750 307

Postboks 71, 7400 Trondheim

Tlf: 73883355

up